Barion Pixel

Szűrők

Keresés a Webshopban...
A kosár üres

flora szech

Flóra higiénia - Termékek csak felelős erdőgazdálkodásból
Flóra higiénia - Higiéniai termékekben az első
Flóra higiénia - Mindennapi változatosság
Flóra eszközök - A jobb teljesítményért
Slide Two
Lucart Professional

Felelős
erdőgazdálkodásból.

IMG_9222_1920x1080_2.jpeg

Higiéniai termékeink
jelen vannak életedben.
Ott vagyunk mindenhol,
hogy vigyázzunk rátok.

IMG_9402_1920x1080.jpeg

A mindennapi
változásnak
és fejlődésnek
nincs semmi
akadálya.

IMG_8435.jpeg

Jobb eszközökkel
a nagyobb
teljesítményért!

Előző
Következő

Szolgáltatásaink

Igény felmérés

A tőlünk való vásárlás soha nem úgy történik, hogy árlistát kap, vagy katalógusból választ az ügyfél, hanem igyekszünk minél pontosabban, és közösen felmérni az igényeket. Fontos nekünk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb termékeket kapja meg.

Éttermek, konyhák szállodák a leggyakoribb ügyfeleink. Az igényfelmérés menete ilyenkor, hogy adott hely kapcsolattartója megkeres minket, kollégánk pedig e-mailben, vagy telefonon felveszi vele a kapcsolatot. A beszélgetés során próbáljuk felmérni, hogy például milyen egyedi szalvétára vagy tisztítószerekre van szükség. Ilyenkor odafigyelünk a termék kompatibilitásra, például megkérdezzük, hogy idáig milyen terméket használt az ügyfél, hiszen ha az újhoz már nem passzol az adagoló, akkor más megoldást kell találni.

Tanácsadás

A tanácsadásunk legfontosabb része az, hogy segítsünk kiválasztani a feladathoz és igényekhez illő legmegfelelőbb termékfajtákat. Például tisztítószerek esetében nagyon figyelünk arra, hogy mik az ANTSZ elvárások.

Nagyon fontos továbbá, hogy megfelelő felületre megfelelő minőségű és hatóanyagú termékeket adjunk. Például éttermek esetében csak rozsdamentes, fertőtlenítő és ápoló tisztítószereket kínálunk vásárlásra. Szívesen segítünk új éttermek megnyitása előtt, például elmondjuk, hogy mi mire használható optimálisan. Tanácsadást nyújtunk arra vonatkozóan milyen előírásoknak kell megfelelni, akár dokumentációk tekintetében is (például a csempematricák hiánytalan meglétére vonatkozóan.)

Szállítás

Termékeink szállítása saját futárral, vagy GLS-el történik. Felhívjuk figyelmüket, hogy egyelőre Budapest és Győr területére szállítunk ki saját autóval, de minél nagyobb darabszámú a rendelés, annál kedvezőbb szállítási feltételeket tudunk biztosítani.

Például Önnek egy étterme van, és a teljes vendéglátóegységet tőlünk vásárolt tisztítószerekkel és szalvétákkal szeretné feltölteni, akkor tanácsadás keretein belül nyitottak vagyunk egy helyszíni igényfelmérésre is. Ezt követően elkészül árajánlatunk, és elfogadása esetén saját autóval visszük ki a termékeket. Ilyenkor tételes áruátadás történik, és akár el is rendezzük az éttermében a rendelt árut.

Ipari mosógépek beállítása

Az ipari mosogatógépek teljesen máshogy működnek, mint a háztartásokban használtak, emiatt speciális beállítást igényelnek. Amennyiben tőlünk vásárolja a tisztítószereket, kollégánk beállítja mosogatógépét a helyes adagolásra.

Nagyon fontos a helyes adagolás, hiszen az ilyen típusú mosogatógépeket éttermekben, nagykonyhákban, kávézókban használják, és ezek mindegyikében elengedhetetlen a tökéletes tisztaság és higiénia. Kollégánk a helyes beállítást követően félévente felül is vizsgálja az adagolást, tehát a karbantartást is ránk bízhatja.

Eleinte sokan vannak azon az állásponton, hogy inkább egy elérhetőbb áru háztartási mosogatógépet vesznek, mi azonban nem javasoljuk, hiszen hosszabb távon csak spórolni tud az iparival. Ha csak egy átlagos 200 adag/napos fogyással számolunk, akkor is kivált az ipari mosogatógép egy munkaerőt, de reméljük, hogy az Ön éttermében ennél is nagyobb forgalom lesz.

Szalvéta látványterv készítés

Az igényfelméréstől egészen addig, míg Ön használni kezdi az általunk készített szalvétákat, minden munkafolyamatot mi látunk el. A megkeresést követően felderítjük az igényeket a látványterv készítéséhez.

Első lépésként fontos tudnunk, hogy hol legyen a logó. Teljesen új cégek esetén is azt javasoljuk, hogy már a végleges logóval indítsuk el a szalvétatervezést, és tapasztalataink alapján érdemes minél több figyelmet szánni a tevékenységhez leginkább passzoló logó megtalálására, hiszen így tud a leginkább szalvétán is megjelenni a cég eszenciája. Miután eldöntöttük, hogy hol legyen a logó, és milyen szövegezést kapjon a szalvéta, vektoros kép készül a tervből, folyamatosan egyeztetünk az újabb verziókról, míg a véglegeset el nem fogadja az ügyfél.

Helyszíni igényfelmérés

Szolgáltatásunk ezen része a tanácsadás egy válfaja, ugyanis igény esetén úgy tervezzük azt, hogy helyszínbejárás is csatlakozzon hozzá. Ilyenkor az üzletkötőnk meglátja azokat a részleteket is, amik telefonon, vagy e-mailben nem teljes egészében láthatóak.

Például látja a csempe színét és formáját, tanácsot ad, hogy milyen adagoló passzol a környezetbe, valamint segíteni tud Önnek a várható fogyással kapcsolatban is. Az ipari mosogatógépek beállításához mindenképpen tartozik helyszíni igényfelmérés, hiszen ez különösen fontos terület.

Egyéb tisztítószerek kapcsán is érdemes előre felmérnie, hogy milyen termékeket használtak az adott helyen azelőtt, hiszen fontos, hogy passzoljon az adagolója.

barion card payment mark 2017 400px

Térkép

Kapcsolat

Flóra Higiénia Kft.
Területileg a régi, megszokott helyen, új címmel és házszámmal!
Új címünk: 2890 Tata, Fatelep utca 13.

Régi címünk: 2890 Tata, Szomódi út 7.
 
Adószám: 13661368-2-11
Cégjegyzékszám: 11-09-011372
Működési szám: 5559/B/2018
Telefon: +36 34 383 904
Mobil: +36 20 290 86 60
Fax: +36 34 586 197
E-mail: info@florahigienia.hu

fb left