EcoNatural

 

Gondolta volna, hogy TetraPack dobozból higiéniai papírtermékek is készülhetnek?

 

Pedig ma már lehetséges. És hogy miért jó ez? Azért mert mostantól Ön olyan papírtermékeket is vásárolhat tőlünk, amely 100%-ban környezetbarát. A hatalmas újdonság pedig az, hogy az új gyártási technológiának köszönhetően az italos dobozok minden egyes rétege felhasználásra kerül.

 

Itt nézheti meg a videót a termékcsaládról.

 

Az EcoNatural termékek elkészítésekor

-          italos kartondobozok újrahasznosításra kerülnek, így azokból nem lesz olyan hulladék, amely terheli a környezetet
-          nem kellett fákat kivágni
-          sokkal alacsonyabb CO2 kibocsátás mérhető, mint hagyományos gyártási folyamatoknál

 

Amennyiben a fenntartható jövő Önnek is fontos, válogasson az új termékcsaládból! A Flóra Higiénia Kft. hivatalos magyarországi forgalmazóként teljeskörű tájékoztatást tud Önnek adni a termékek minőségéről, típusairól, áráról.

 

A Flóra Higiénia már döntött, most Ön is választhat!

 

Ha pedig már használja az új EcoNatural termékeket, akkor ne feledje, hogy Önnek is jár a „Környezetmentési tanúsítvány”. A tanúsítvány pontosan megmutatja, hogy amikor Ön az új termékek mellett döntött, milyen mértékben kímélte környezetét.

 

A Flóra Higiéniának már van tanúsítványa. Csatlakozzon hozzánk Ön is!

 

Fols banner
Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
A Flóra Higiénia Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás