Rólunk

Tisztaság és higiénia egy kézből!

tisztítószerek | egyedi szalvétagyártás | papírtermékek | higiéniai termékek

A Flóra Higiénia Kft.-t 2006-ban alapítottuk, azóta is 100%-ban magyar tulajdonú kft-ként működik Tatán. Fő profilunk az emblémázott szalvétagyártás, emellett professzionális tisztító- és takarítóeszközök, papír– és mosdóhigiéniai termékek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk.

Az olasz Lucart cég magyarországi leányvállalata, valamint a Clean Center gyári márkaképviseletét látjuk el. Portfóliónk jelentős részét a két gyár kínálata teszi ki, de kapcsolatban állunk más nemzetközi gyártókkal. Többek között forgalmazzuk a Tork, a Vileda, a Tana, és a Procter&Gamble termékeit.

Irodaellátással kapcsolatos megrendeléseket is teljesítünk, több ezer termékből álló katalógusunkból kiválaszthatja mindazt, amire szüksége lehet. A kiválasztott termékeket természetesen el is szállítjuk Önnek!

Rendelését az ország bármely területéről leadhatja. Komárom-Esztergom megyében, Győr és Budapest vonzáskörzetében saját járműveinkkel, területen kívül pedig futárszolgálattal teljesítjük a megrendeléseket. Kollégáink szíves állnak rendelkezésére személyesen, telefonon vagy akár email-en keresztül.

 

csapatunk


Böngésszen webáruházunkban vagy keressen bennünket!

Flóra Higiénia Kft.
2890 Tata, Szomódi út 7.

Adószám: 13661368-2-11
Cégjegyzékszám: 11-09-0113372
Telefon: +36 34 383 904
Mobil: +36 20 290 86 60
Fax: +36 34 586 266
E-mail: info@florahigienia.hu

Fols banner
Kosár

A kosár jelenleg üres!

Bejelentkezés
Bejelentkezve marad
A Flóra Higiénia Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás