Rólunk - Flóra Higiénia

Image

A Flóra Higiénia 2006 óta foglalkozik mosdóhigiéniai termékek, irodai kellékek, papíráru forgalmazásával. Az ügyfelek igényei hívták életre a szalvéta gyártással és emblémázással foglalkozó üzletágunkat, mi azonban nem csak ezzel foglalkozunk. 100%-ban magyar tulajdonú vállalatunk országszerte rengeteg elégedett partnerrel rendelkezik, akiket rendszeresen mi látunk el tisztítószerekkel, takarítószerekkel, papírtermékekkel, csomagolóanyagokkal.

Ferencz Gábor
Ferencz GáborÜgyvezetőferencz.gabor@florahigienia.hu
+36 34 383 904

A 2008-as év jelentett áttörést a Flóra Higiénia életében, hiszen akkor köszönthettük az első dolgozót, valamint ez év végén került birtokunkba a szalvétagyártó gép. Innentől elindult az emblémázott szalvétákkal történő kereskedés. A környezettudatosságra egész termékcsaládot képzeltünk el - hozzáillő adagolókkal. A 2018-as év óta palettánkon vannak műanyagmentes, eldobható, 100%-ig lebomló termékek is.

Legfontosabb célunk, hogy a Flóra Higiéniához kapcsolódó értékek és tudatosság fennmaradjon, átadásra kerüljön.

László Dorottya
László Dorottyairodavezetőertekesites@florahigienia.hu
+36 34 383 904
+36 20 290 86 60
Gyimesi András
Gyimesi AndrásTerületi vezető
Budapest és Pest megye
gyimesi.andras@florahigienia.hu
+36 20 500 60 16
Varga Tamás
Varga TamásTerületi vezető
Győr és Komárom-Esztergom megye
varga.tamas@florahigienia.hu
+36 20 7713 832

Környezettudatos certifikát

Büszkék vagyunk a Lucart-al való partnerségünkre, ezáltal az innováció és fenntarthatóság egyszerre jelenhet meg a nálunk kínált termékekben.

Vásárlóink pontosan látják, hogy ha a mi termékeinket válasszák, azzal mennyi széndioxid nem kerül kibocsátásra, mekkora mennyiségű papír előállításhoz kapcsolódó vizet spóroltunk meg, mindezzel hány fát mentettünk, és mennyi újrahasznosított kartondobozt alkalmazhatunk.